Reportatges

Pujar a una “micro” (autobús urbà) a Santiago de Chile, és un bon sistema de segregació d’adrenalina degut a la conducció ràpida i temerària dels “micreros”, i també pot ser una bona manera de conèixer el “modus vivendi” de moltes persones a dins i fora del bus. Gràcies a aquesta vella xarxa d’autobusos i a la bona voluntat dels “micreros” per no privar-los de pujar a cantar, vendre o simplement demanar diners, molts d’ells s’hi guanyen la vida.

En el mateix circuit mundial de raids que el Bimbache, l’Adventure Race World Series, el Raid in France celebrat el mes de setembre del 2007, va resultar ser un raid dur, llarg i selectiu degut al terreny i al mal temps. Després d’anar al capdavant de la cursa durant quatre dies, els Buff-Coolmax es van veure obligats a abandonar per problemes estomacals de tres membres de l’equip. L’empresa d’Igualada Original Buff S.A. va contractar els serveis de Xavi Llongueras per realitzar aquest reportatge.

Reportatge realitzat al costat del fotògraf suec Peder Sundström, d’una de les curses del circuit que formen el campionat del món de Raids d’Aventura, el famós AR World Championship.

Fotografies fetes per un reportage per l’empresa Widex Audífonos, S.A. a la Media Maratón de Almería, on els corredors vinculats a aquesta empresa van còrrer per preparar la Marató de la Gran Muralla de Xina.