Publicades

Xavi Llongueras ha publicat fotografies en diferents tipus de revistes i publicacions com són l’American Alpine Journal, Oxigeno, Mundo Deportivo, Vèrtex, Trail, Solo Bici entre altres. Així mateix s’han utilitzat les seves fotografies en diferents llibres d’editorials com Desnivel, Alpina, Gavarres i Enciclopèdia Catalana.

Revista Trail

Una de les fotografies del Portfolio publicat a la revista Trail número 10. Fotografia realitzada a l’Adventure Race World Championship 2006 a Suècia on Xavi Llongueras al costat de Peder Sundström, va ser fotògraf oficial en aquest raid del circuit que formen el campionat del món d’aquesta disciplina esportiva.

Revista Trail

Pàgina principal del Portfolio de Xavi Llongueras publicat a la revista Trail número 10. Fotografía de la Sky Race 2005 a Valmalenco, Itàlia.

Editorial Desnivel

Fotografies del massís del Tirich Mir (7.708m) a la serralada del Hindu Kush al Pakistan, publicades en el llibre Himalayismo español de la Sociedad Geográfica Española, i publicat per l’Editorial Desnivel.

The American Alpine Journal

Fotografia de la Torre Mai Vista (5.800m ca.) publicada a la revista anual del American Alpine Club en el número 76. Anuari que es publica des del 1929 i que recull la millor activitat alpinística d’arreu del món.

Diari La Mañana

Aquest diari de Lleida publicava unes fotos realitzades al Triraid Femení organitzat per Emma Roca a la ciutat de Lleida.

Ocisport

A la revista Guia Ocisport s’hi publiquen regularment fotografies de Xavi Llongueras, de les competicions que organitza aquesta empresa igualadina com la Copa Catalana de BTT, les famoses Buff Sky Race o la VOLCAT.

Auto Verde 4×4

Dels dos viatges realitzats al Pakistan per motius alpinístics, es va extreure un article sobre la perillositat a les seves carreteres, publicat per la revista Auto Verde 4×4 en el seu número 113 de l’editorial Luike-Motorpress, S.A.

Solo Bici

Del viatge realitzat sol al cim de l’Ararat de 5.165 metres a l’any 1989, la revista Solo Bici en va publicar un article i fotografies en el seu número 71.